Home sweet home

Dat wij regelmatig en met veel plezier een reisje maken is inmiddels wel bekend.
De vrijheid, ontdekken van nieuwe culturen en het leren kennen van nieuwe mensen is geweldig. Elk land heeft ons iets nieuws te bieden.
Maar na een reis vind ik het ook altijd heerlijk om weer terug te komen in mijn eigen fijne huis. We wonen in een oud boerderijtje, klein maar fijn.

Ik houd ervan om elke keer mijn keuken en woonkamer opnieuw te decoreren. Niet met meubels maar met leuke accessoires, het liefst niet standaard en niet van de action zoals half Nederland heeft. Origineel en eigenzinnig laat ik het liefst terugkomen in mijn interieur.
Zo maak ik van mijn huis een thuis en vind het heerlijk om weer thuis te komen na een innoverende  reis.

Één van de dingen die ik bijna altijd in mijn inrichting heb is mijn zeecompas – gekregen van mijn vriendinnetje, mijn glazenbol met paardenbloem en een woonketting. Deze komen altijd terug wanneer ik de boel weer op zijn kop heb gezet.
Vorige week was het weer tijd om de kerstspulletjes eruit te doen en ruimte te maken voor nieuwe decoraties. De bloembollen zijn weer te koop en deze mogen niet ontbreken in mijn interieur.

Ondertussen heb ik een bestelling staan bij mijn collega Paulien. Zij maakt o.a. prachtige woonkettingen met een kruis, ster of peacetaken en letterslingers, deze zijn te bestellen op haar facebook en instagram.

In samenwerking met Paulien mogen wij één van haar prachtige woonketting weggeven.

Wat moet je hiervoor doen:
* Volg homedeco_paulienn op Instagram
* Volg josanne_reisbloggers op Instagram
* Laat hieronder een leuke reactie achter en hier wordt de winnaar uitgekozen.

 

 

X Josanne

2 reacties

Leave a Comment