2016: onze minst gelezen blogposts 2016

Meestal gaat het om ‘de best gelezen posts van…’. Dit keer doen we het eens andersom: een overzichtje van de minst gelezen blogposts van het afgelopen jaar.

Soms ben je zelf enthousiast over een bepaald artikel en vervolgens blijk je 1 van de weinige te zijn. Gisteren was ik de statistieken van het websitebezoek van onze reisblog aan het bekijken en het viel me op dat een aantal artikelen een stuk minder vaak gelezen zijn dan vooraf was gehoopt/verwacht. Hoewel het ons niet per definitie gaat om aantallen, is het natuurlijk altijd leuk als een artikel gelezen wordt :).

Lublin: Een verrassende bestemming voor een stedentrip

Bij het lezen van de naam Lulbin als reisbestemming steeg jullie reiskoorts blijkbaar niet. En het is zo’n leuk en knus stadje. Het maakt toch niet uit dat het in Polen ligt? Polen heeft juist heel veel leuke steden. Is er dan echt niemand nieuwsgierig naar deze bestemming?

Ontdek Thessaloniki te voet: maak een stadswandeling

Nog een artikel over een stad wat op weinig lezers kon rekenen: Ontdek Thessaloniki te voet: maak een stadswandeling. Het schrijven koste best veel tijd (welke wandeling hadden we ook alweer precies gemaakt?), maar ik weet zeker dat het bruikbaar kan zijn voor toekomstige stedentrippers.

 

Werelderfgoed in Roemenië – Gefortificeerde kerken

Oke, het is misschien niet de meest aansprekende titel. Toch werd ik tijdens het schrijven van dit artikel weer enthousiast. De gefortificeerde kerken (weerkerken) in Roemenie vond ik 1 van de hoogtepunten van de rondreis.

Autorondrit: Ontdek oude kloosters in Servië

Tot slot nog een artikel over werelderfgoed in (oost) Europa. Je moet alleen wel van kloosters houden. En geïnteresseerd zijn in een reis door Servië. Wie weet maakt dit artikel nog iemand enthousiast in de toekomst!

2 reacties

Leave a Comment