Disclaimer

Alle berichten en foto’s op Reisbloggers.nl zijn van de eigenaren van de website (Jeffrey & Josanne), tenzij anders vermeld. Indien content van andere websites afkomstig is, dan wordt dit vermeld.

De website Reisbloggers.nl is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie niet volledig of onjuist is. Wij zijn niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor mogelijke fouten op Reisbloggers.nl. Openingstijden, dienstregelingen en entreetarieven kunnen bijvoorbeeld veranderen. Daarom wordt er meestal een link geplaatst naar de officiële website waar de meest actuele informatie te vinden is. Berichten kunnen zonder verdere aankondiging op ieder moment worden gewijzigd.

Onze website bevat links naar websites die niet door Reisbloggers.nl worden beheerd. Deze links zijn uitsluitend bedoeld ter informatie, bijvoorbeeld om de meest actuele openingstijden of entreetarieven te vinden. Daarom wordt er zoveel mogelijk gelinkt naar de officiële website van een land, regio, instantie of bezienswaardigheid. Reisbloggers.nl is niet aansprakelijk en/of verantwoordelijk voor de inhoud en/of kwaliteit van deze websites.

Alle content op Reisbloggers.nl valt onder de copyright van de eigenaren van deze website. Dit houdt in dat de inhoud niet mag worden gebruikt, gepubliceerd of uitgegeven zonder onze toestemming of bronvermelding.

Wij vinden het leuk om te weten hoeveel mensen onze blog lezen en welke artikelen het populairst zijn. Daarom worden er tools (bijvoorbeeld Google Analytics) gebruikt om dit inzichtelijk te krijgen.

Tips, klachten of opmerkingen? Neem dan contact met ons op.

Reacties zijn afgesloten.