Boekenkast

Kleine geschiedenis van China – J. van Oudheusden

Heb je interesse in  de geschiedenis van China? Dan is dit boek aan te bevelen. Een kleine geschiedenis van China leest makkelijk weg en geeft het verleden kernachtig weer. Niet alleen de geschiedenis, maar ook de actuele discussies worden besproken zoals de mensenrechten, Tibet en hoe China zich de afgelopen jaren ontwikkelde tot een wereldmacht.

Bestel of bekijk het boek

 


Totale waanzin – Janine di Giovanni

Interesse in de achtergrondverhalen over de oorlog in de jaren 90 in Joegoslavië? Dan is het boek Totale Waanzin aan te bevelen. In het boek wordt geschreven over de situatie op de Balkan tijdens het uiteenvallen van Joegoslavië. Hoe gaat het met de overlevenden? Hoe is het mogelijk dat buren elkaar aanvallen na jarenlang in vrede naast elkaar te hebben geleefd? Wat zou er gebeurd zijn wanneer de politiek moeite had gedaan om de oorlog te stoppen? Het boek Totale waanzin geeft antwoord op deze vragen.

Bestel of bekijk het boek

 


25 wereldroutes die gedaan moet hebben – Floortje Dessing  

Tijdens haar reizen voor 3 op reis ziet Floortje de meest fantastische delen van de wereld. In het boek 25 wereldroutes heeft ze een keuze gemaakt uit alle reizen die ze tot nu toe gemaakt heeft.   De routes heeft ze afgelegd op alle mogelijke manieren: per trein, fiets, vliegtuig, onderzoeksschip en nog veel meer. Door middel van dit boek kun je ideeën op doen voor je eigen wereldroute. In dit boek staan foto’s, kosten, reistijd, afstand, adressen en nog meer tips om zelf op pad te kunnen. Daarnaast is het gewoon een leuk geschreven inspirerende reisgids met mooie foto’s.  

Bestel of bekijk het boek  

 
 


100 Wereldplekken die je gezien moet hebben – Floortje Dessing

Floortje heeft jarenlang de wereld over gezworven tijdens haar tijd bij Yorin Travel. Tijdens deze tijd heeft ze 100 wereldplekken verzameld waar ze enthousiast over is en waarvan ze vindt dat iedereen deze gezien moet hebben. 100 wereldplekken is een boek wat lekker wegleest op vakantie, op de bank of in de trein. In elk hoofdstuk staan foto’s en het wordt afgesloten met een stukje informatie over wat, waar, wanneer en wat kost het. Zo is het boek ideaal te gebruiken tijdens het opdoen van inspiratie voor je volgende reis.

Bestel of bekijk het boek

 

 


101 Mooiste plekken van Italië – Saskia Balmaekers

Met zekerheid is te zeggen dat Saskia een kenner van Italië is. Nadat ze in diverse Italiaanse steden heeft gestudeerd, gaat ze elke vier weken terug naar Italië om te genieten van de heerlijk keuken, wijnen en cultuur die Italië te bieden heeft. In dit boek staan 101 bijzondere plekken die Saskia tijdens haar jarenlange Italië ervaringen in haar hart heeft gesloten. Het boek is voorzien van prachtige illustraties waardoor iedereen zin krijgt om naar Italië te gaan.

Bestel of bekijk het boek

 


365 dagen onderweg – Floortje Dessing

Floortje heeft tijdens haar geweldige baan bij 3 op Reis veel van de wereld gezien. In het boek 365 dagen onderweg houdt ze een dagboek bij waarin ze al haar tips heeft bijgehouden. Het boek is opgedeeld in 12 maanden. In elke maand wordt naast de vele reistips een festival, hotel, lange & korte trip besproken. Naast de vele tips is het boek voorzien van prachtige foto’s die Floortje zelf heeft gemaakt tijdens haar reizen.

Bestel of bekijk het boek

 


 

Titel en beschrijving

 

Afbeelding

Reacties zijn afgesloten.